PDA

Просмотр полной версии : SM-A310F Unlock


Lor1en
24.05.2017, 15:39
Маю октопус бокс но неможу розлочити SM-A310F на андроїді 6-0 потрібно понизити прошивку но ніяка прошивка непідходить...чи є увас якісь ідеї???

NSOTDW
24.05.2017, 17:43
Какая прошивка? Что вы хотите разлочить FRP снять?! Без проблем снимается ручками, в интрнете масса подобной тематики.

Lor1en
24.05.2017, 21:15
Ні потрібно розлочити модем прошивка A310FXXU3BQC2_A310FOXA3BQC2_DBT_Android_6.0.1 як відкатитись до 5 версії пару штук перепробував неканає!

Elcin
25.05.2017, 00:17
Lor1en, попробуйте прошит сервис прошивками но без пит без бутт .. лучше шит з зетками ;)

Lor1en
25.05.2017, 15:53
Попробую отпишу по результатам

pavlosupruniuk
13.12.2017, 00:11
Отвязал такой от оператора. Нужно ставить кастомное рекавери. Потом рут. И только тогда октопус. Сбивает пароль сети на 00000000.

vadmd
13.12.2017, 01:18
Отвязал такой от оператора. Нужно ставить кастомное рекавери. Потом рут. И только тогда октопус. Сбивает пароль сети на 00000000.

Все вірно, тільки навіщо ставити рекавері?
Тре руут та кнопка розлок...і все.:ser:

pavlosupruniuk
13.12.2017, 10:13
Не виходило літом ставити рут через програми. Тільки TWRP, а потім zip. Зараз уже бачу що програми є)