PDA

Просмотр полной версии : Samsung J105H обійти Google акаунт


Petrovich49
18.09.2016, 23:34
Власне проблема в тому , що я не можу зрозуміти як використовувати прогу
SideSync.Я намагаюсь поставити її на комп"ютер(ніби скачав v.4.5.0.86 для ХР). Вона вимагає запуску з телефона(пін-код ввести і тд).Хтось може підказати в чому моя помилка, що я не так роблю?Одразу скажу-тел не реагує на OTG-кабель ніяк.Андроїд 5.1.1.

gaz2402
19.09.2016, 11:18
Доброго дня. Здаеться мені що ця программа не працює під системою ХР. Спробуйте на 7 та пізніших версіях.

vetal73
19.09.2016, 20:38
Доброго дня. Здаеться мені що ця программа не працює під системою ХР. Спробуйте на 7 та пізніших версіях.

Не те що хр. бажано 7/64, якось парився з таким, привезли зза кордону заблокованим під оператора, z3x з під 7/32 ну ніяк, коли підключив з7/64 то поставилось вдвічі більше драйверів, декілька хвилин і порядок.
Не забуваєм телефон в режим розробника.

gaz2402
20.09.2016, 06:58
Не те що хр. бажано 7/64, якось парився з таким, привезли зза кордону заблокованим під оператора, z3x з під 7/32 ну ніяк, коли підключив з7/64 то поставилось вдвічі більше драйверів, декілька хвилин і порядок.
Не забуваєм телефон в режим розробника.

Шановний! Ви уважно прочитайте перше повідомлення, тут іде мова про FRP. При чому тут режим розробника? Як ви його плануете увімкнути якщо система не дае доступ?

Petrovich49
20.09.2016, 10:13
SideSync
Саме так.Але підкажіть, що не так я роблю з SideSync?Чому скачана з оф. форуму, вона вимагає свого включення на мобілці?Пін-код вимагає?Може я не ту SideSync качнув?Може хтось викласти версію SideSync саме для компа XP?

gaz2402
20.09.2016, 10:21
Саме так.Але підкажіть, що не так я роблю з SideSync?Чому скачана з оф. форуму, вона вимагає свого включення на мобілці?Пін-код вимагає?Може я не ту SideSync качнув?Може хтось викласти версію SideSync саме для компа XP?
Ви не уважно читаете шановний. Виндовс ХР НЕ ПІДТРИМУЕТЬСЯ
Встановіть 7х64(краще) і спробуйте.

Petrovich49
20.09.2016, 11:23
Чому ж вона для Xp існує?

gaz2402
20.09.2016, 11:30
Ну як би вам це пояснити, програма можливо і працюе на ХР, але набір драйверів для правильної роботи для ХР нема.Тому і программа не правильно опреділяе телефон. Ну принаймі я так міркую. А якщо помиляюсь, то хай мене виправлять.